DIFFERENT WAYS TO STYLE.

In deze blog vind je inspiratie om onze basic white tee – in this together op meerdere manieren te stylen. Zo kun je helemaal XTRA-SOCIAL. zijn op jouw manier. Deze keer is @kikihuijbregtss aan de beurt om haar combinaties te laten zien.

OUTFIT #1

De blazer trend raast al een lange tijd door ons land en ook deze zomer blijf je dit hot-item veel zien. Maak een statement door er een van onze basic tee’s met minimal logo onder te dragen & geef je outfit net dat beetje extra. Let’s spice things up!

Shop the Look

OUTFIT #2

Teddy & bodywarmers. Twee dingen waar je niet onderuit komt. De teddystof zorgt voor een toffe afwisseling van materialen in je look en geeft het wat extra body. Onder een bodywarmer is niet alleen onze basic tee heel tof, ook met een XTRA-SOCIAL. hoodie kun je dit item tof stylen. Welke kleur kies jij?

OUTFIT #3

De basic white tee is een must have die niet mag ontbreken in je kledingkast. Dit shirt staat supertof staat onder… alles! Het shirt is gemaakt van 100% katoen en is zit daardoor super comfy. Kiki draagt de lichte variant om haar spring look een edgy touch te geven en maakt het af met toffe sieraden.