VACATURE

STAGIAIR(E) CONTENT MARKETING

Heeft jouw duim al duizenden kilometers afgelegd tijdens het scrollen door social media? Ben je op de hoogte van alle trends? Weet jij precies hoe je iemand laat stralen op de foto? Ben je opzoek naar een uitdagende stage waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Lees dan vooral verder!

Wie is XTRA-SOCIAL.?

XTRA-SOCIAL. is een merk dat mensen wil aanmoedigen om een echte verbinding met elkaar aan te gaan. We willen mensen het vertrouwen geven dat ze te allen tijde zichzelf mogen zijn zonder angst om niet aan het perfecte plaatje voldoen. In onze store verkopen we fashion, interior en lifestyle items. We werken er hard aan om deze steeds verder te ontwikkelen en uit te breiden. Daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Wat mag je dan allemaal gaan doen?

Jouw hoofdtaak is het bijhouden van onze sociale media. Je gaat prachtige content creëren voor Instagram, TikTok & onze website. Kijk welke content wel en niet werkt & pas je planning hierop aan. We krijgen regelmatig DM’s met vragen, deze ga jij beantwoorden. We moedigen je aan om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Ook kunnen we samen kijken waar jij jezelf verder in wil ontwikkelen. We are in this together!

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende stagiair(e) die zich graag wil ontwikkelen op het gebied van content. Je hebt hier dus kennis van of je bent gemotiveerd om je hierin te verdiepen. Je bent ondernemend, creatief en kritisch. Als je beschikt over goede communicatievaardigheden en een beetje taalgevoel hebt pas je goed bij ons. Ervaring met Adobe is een pre, maar willen we je ook graag leren! Je volgt een passende (HBO-)studie en bent voor een periode van 5 maanden beschikbaar om fulltime mee te werken in het bedrijf. We vinden het fijn als je zelfstandig kan werken, initiatief toont en met veel ideeën komt. Je krijgt veel vrijheid, dus het is belangrijk dat je hier verantwoordelijk mee omgaat.

Wat krijg je hiervoor terug?

Als we je nog niet enthousiast genoeg hebben gemaakt voor een stage bij XTRA-SOCIAL., dan trekt dit je wel over de streep. Naast een uitdagende en afwisselende stage, krijg je goede begeleiding bij het uitvoeren van je werk. We moedigen je aan je creativiteit zijn gang te laten gaan en met eigen ideeën te komen. Daarnaast geven we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan een sterk merk. Kortom, veel vrijheid, verantwoordelijkheid én een heel gezellig team!

Klinkt dit als muziek in de oren en kun je niet wachten om te beginnen?
Stuur snel een mailtje naar info.store@xtra-social.com. Voor je het weet is het te laat!