VACATURE

STAGIAIR(E) DIGITAL MARKETING

Is taal zeg maar echt jouw ding? Weet je alles over online vindbaarheid? Ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Lees dan vooral verder!

Wie is XTRA-SOCIAL.?

XTRA-SOCIAL. is een merk dat mensen wil aanmoedigen om een echte verbinding met elkaar aan te gaan. We willen mensen het vertrouwen geven dat ze te allen tijde zichzelf mogen zijn zonder angst om niet aan het perfecte plaatje voldoen. In onze store verkopen we fashion, interior en lifestyle items. We werken er hard aan om deze steeds verder te ontwikkelen en uit te breiden. Daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Wat mag je dan allemaal gaan doen?

Jouw hoofdtaak is het bijhouden en optimaliseren van de website. Je gaat aan slag met onze online vindbaarheid en advertenties. We zijn heel benieuwd naar de prestatie van onze website, deze ga jij dan ook verzamelen in maandelijkse statistieken. Op basis van de resultaten kun je meteen verbeteringen doorvoeren, zodat we online blijven groeien. Wanneer er nieuwe artikelen binnenkomen is het jouw verantwoordelijkheid om deze online te zetten. Samen met de andere stagiaire ga je hier content voor maken. Ook kunnen we samen kijken waar jij jezelf verder in wil ontwikkelen. We are in this together!

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende stagiair(e) die zich graag wil ontwikkelen op het gebied van SEO en SEA. Je hebt hier dus kennis van of je bent gemotiveerd om je hierin te verdiepen. Ervaring met WordPress is een pré, maar leggen dit ook met veel liefde aan je uit. Als je beschikt over goede communicatievaardigheden en een beetje taalgevoel hebt pas je goed bij ons. Je volgt een passende (HBO-)studie en bent voor een periode van 5 maanden beschikbaar om fulltime mee te werken in het bedrijf. We vinden het fijn als je zelfstandig kan werken, initiatief toont en met veel ideeën komt. Je krijgt veel vrijheid, dus het is belangrijk dat je hier verantwoordelijk mee omgaat.

Wat krijg je hiervoor terug?

Als we je nog niet enthousiast genoeg hebben gemaakt voor een stage bij XTRA-SOCIAL., dan trekt dit je wel over de streep. Naast een uitdagende en afwisselende stage, krijg je goede begeleiding bij het uitvoeren van je werk. We moedigen je aan je creativiteit zijn gang te laten gaan en met eigen ideeën te komen. Daarnaast geven we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan een sterk merk. Kortom, veel vrijheid, verantwoordelijkheid én een heel gezellig team!

Klinkt dit als muziek in de oren en kun je niet wachten om te beginnen?
Stuur snel een mailtje naar info.store@xtra-social.com. Voor je het weet is het te laat!